tiistai 28. tammikuuta 2014

Koeviikko



Peukut pystyyn, että mun koeviikko menis hyvin. Nyt on kaks koetta takana, musan ja historian ykköskurssit. Huomenna englannin kakkoskurssin koepäivä ja sen jälkeen alotan viikonlopun ajoissa, nauttien kahdesta vapaa päivästä eli torstaina ja perjantaina mulla ei ole kokeita! Ens viikolla vielä maanantaina ja tiistaina kokeita, nimitääin kuviksen ja psykologian, tai no en tiiä voiko kuviksen neljän tunnin piirtämistä ja kirjasto käyntiä pitää kokeena, mutta on se kidutusta kun tämän sijaan voisi olla kotona lämpimän peiton alla. Millon hiihtoloma alkaa? Ei meinaan mitään tietoo, mutta olisihan se kivaa päästä taas lomille ja ottaa hiukan rennommin. 
     Muuten jos joku muodista kiinnostunut tai ihminen joka tykkää pitää vaatteita päällä. Ei ny ruveta ihan naturelleiks. Bongasin tälläsen nettisivuston.. 

Käykää kattoon!

     Yourz on ruotsalainen verkkokauppa, jossa on kaikennäköistä koru tilpehööriä ja ihania erilaisia vaatteita. Kun on ostanu jonkun niiden tuotteen esim. jonkun tyylisen paidan ja jos otat tämä paita päälläsi kuvan, laitat sen instagramiin ja tagaat (#) yourglow saatat päästä sivuston Wall of fameen. En nyt tiiä onko tää kauheen kiinnostava ja puoleensa vetävä sivusto, mutta itse aattelin kyllä kokeilla tilata tuolta jotain. 
Postaillaan pian! :)




2 kommenttia:

  1. Hei ho se loma alkaa ysiviikolla, tosin en tiiä että onks teijän hoodeilla samat loma-ajat kun meillä ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai meillä samaan aikaan on kaikilla :D hope so

      Poista