lauantai 1. helmikuuta 2014

Saturday shopping




Hyvää helmikuun ensimmäistä päivää!

 Kohta on ystävänpäivä lähellä ja tulevilla abeilla vanhojentanssit.
     Tänään kävin äitin kanssa kiertelemässä parit kaupat heti aamusta. Tarkotus oli ettiä mun huoneeseen uutta tuolia ja käydä kattoon miltä remontissa olevan Kodin ykkönen näyttää. En löytäny mitään huomiota kiinnittävää tuolia, joten käteen jäi tuolin sijasta jotain ihan muuta. Ostin Cosmopolitanin, Essien kynsiöljyn, kynsiviilan, karkkia ja kirpparilla käydessä löysin pari paitaa. Pistän kuvia ostoksista alapuolelle. Tilasin eilen myös vaatteita Nelly.comista. Nyt on taas tuhlattu ja vähäks aikaa saatu shoppailu himot kuriin.
     Onko kukaan hakenu vielä kesätöitä? Aika monessa lehdessä on nyt ollu puhetta CV:n tekemisestä (esim. Demissä ja Cosmossa). Kannattaa ottaa selvää, jos ei tiedä miten tehdä. Ohjeet on tosi yksinkertaset. Kesätyöpaikkoja näytti olevan aika laajasti, joten pitäis kai itsekkin ruveta pistään hakemuksia eteenpäin.



Essien Apricot
Käyttö: Hiero apricot-kynsinauhaöljyä kynsiin ja kynsinauhoihin 2 kertaa päivässä saadaksesi optimaaliset tulokset. Voidaan käyttää myös ylikasvaneille kynsinauhoille pehmentämään niitä ja helpottamaan niiden siistimistä.



Kaksi Vilan käyttämätöntä paitaa kirpputorilta, vielä hintalaput paikallaan. Lapuissa ei lue tuotteen alkuperäistä hintaa, mutta lukee englanniksi, että tuotteet ovat näytekappaleita. Valkoinen sifonkipaita 10e ja punaisesta paidasta maksoin 13,50e. 

 Rakkaudella Ida! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti